4 tipp, amellyel elkerülheted az elbaltázott fürdőszobát

 Kategória: blog

A fürdőfelújítás izgalmas feladat, ám, ha nem vagy körültekintő, a legnagyobb igyekezet ellenére is rémálommá válhat a végeredmény. Mutatunk pár tipikus buktatót, amit érdemes elkerülnöd.

Te is láttál már számos elbaltázott megoldást, ebben biztosak vagyunk! Ízléstelen szaniterek, előnytelenül tervezett helyiségek, tölölközőtartótól nyithatatlan zuhanyajtók, kád sarkától használhatatlan fiókok, rosszul megvilágított tükrök – a lista szinte végtelen. Néha egy-egy balul elsült felújítás vicces is lehet, de, ha rajtunk múlik, neked nem kell majd pironkodnod! Összegyűjtöttük a legjelentősebb rizikófaktorokat, és hoztunk ellenük RAVAK megoldásokat!

1. Szemre is tudom, mi fér el!

Egy fürdő akkor tökéletes, akkor válik házi spa szentéllyé, ha minden berendezés megfelelő méretű, és a legoptimálisabb helyre kerül. Papíron azonban táncparkettnek tűnhet a 8 négyzetméteres helyiség is, ezért könnyen beleeshetsz a megalománia hibájába. Kétszemélyes sarokkád ide, duplamosdó oda, impozáns zuhanykabin amoda – ha nem tervezel, a végeredmény nagyon könnyen túlzsúfolt, fullasztó lesz.

A RAVAK Avocado koncepciójával kis térbe is álomszép fürdőszobát trevezhetsz.

Látatlanul, hasra ütésre választott szaniterekkel és bútorokkal alaposan mellélőhetsz! A RAVAK fürdőszobatervezője azonban segít neked a legjobb elrendezés kitalálásában! Mérd le a falak hosszát, rajzold be a nyílászárókat, kiállásokat, és keresd meg a tökéletes felállást. A RAVAK honlapján megtalálod minden termékünk pontos méretét, így méretarányos terveket készíthetsz.

2. Mindent akarok!

Mivel a fürdőszoba felújítására viszonylag ritkán kerül sor – és a megfelelő darabokat választva nincs is rá gyakrabban szükség –, természetes, hogy minden álmodat, itt-ott látott ötletedet meg szeretnéd valósítani. Ezzel azonban még akkor is ingoványos talajra lépsz, ha nappali méretű helyiségről beszélünk.

A RAVAK fürdőszoba koncepciók inspirálnak és irányt mutatnak: azért fejlesztettük ki őket aprólékos formatervezői folyamatok során, hogy neked harmonikus, egymással stílusban, színben, anyagban, méretben tökéletesen összeillő kádad, bútorod, mosdód lehessen. Ne ess abba a hibába, hogy lágyan ívelt ülőkád mellé szögletes WC-tés barokkosan díszített falitükröt választasz, mert a végeredmény egy igazi káosz lesz, ahol te sem fogod otthon érezni magad.

A RAVAK Chrome fürdőszoba koncepcióban megelevenedik a stílus és hatékonyság harmóniája.

Válassz nyugodt szívvel átfogó koncepcióink közül – a számos variációnak köszönhetően egyedi lesz fürdőszobád, amelyet pár ügyes lakberendezési kiegészítővel még különlegesebbé tehetsz!

3. Megoldjuk okosban!

Nagy kísértés, hogy véges büdzsé esetén olcsóbb megoldásokat keress, és spórolással tágíts a rendelkezésedre álló kereten. Családodnak biztosan van egy „jól bevált” szerelője, burkolója, aki okosban, negyed áron lekoppintja neked a hőn áhított fürdőszobát. Azt javasoljuk, óvakodj a sufni tunning megoldásoktól: lehet, hogy rövidtávon nyersz egy kisebb-nagyobb összeget, de nagyon bánni fogod, ha zuhanykabinod minden nap elárasztja a fürdőt, mert a házilag fabrikált folyóka nem nyeli el a vizet, vagy ha a gyengébb minőségű, másolt kádad pár hónap után megsárgul, karcolódik, rosszabb esetben el is reped.

A RAVAK Rosa kádak igazi spa szentéllyé avatják a fürdőszobát.

A RAVAK-nál a hosszútávú megoldásokban hiszünk. Valljuk, hogy a legjobb alapanyagok megérik a valamennyivel magasabb árat, mert a minőségi szaniterek hosszú évekig, évtizedekig kifogástalanul szolgálnak majd. Honlapunkon minden termékünk pontos árát megtalálod, így előre kalkulálhatsz, és kikeresheted a stílusban, minőségben és árban is legmegfelelőbb modelleket.

4. Maximális teret akarok – bármi áron!

A zsúfolt életteret senki nem szereti – a fürdőben sem. A hotelekben látott szellősség könnyen tévútra vihet. Persze, gyönyörű látvány, ha csupán egyetlen polc van felszerelve valamelyik falra, és így a berendezés, a burkolatok tökéletesen érvényesülnek, de ezt a fajta letisztultságot hagyd meg a szállodáknak! A te fürdőszobádnak, amit az év minden napján használsz, törölközőket, tisztálkodó- és tisztítószereket, kisgépeket kell tudnia elnyelni, azaz, ha csak nem akarsz rendetlenséget magad körül, egy-egy szekrényt mindenképpen be kell engedned.

RAVAK Be happy – nagy tárolókapacitás kis méretekkel a szellős fürdőszobákért.

Ne aggódj, a RAVAK fürdőszobabútorai nem ormótlan, fényt és teret lefogó, fullasztó óriások! A fényes felületek, maximalizált tárolókapacitás, ügyes rendszerezők, szemet gyönyörködtető formák, minőségi anyagok téged is meggyőznek majd: a hétköznapi fürdőkellékek stílusos tárolása igenis lehetséges! Válogass kedvedre a keskeny, karcsú, magas szekrények, vagy a mosdó alá illeszthető verziók között, és rejts el lényegi térveszteség nélkül mindent, aminek szerinted nincs helye szem előtt.

ravak
Author: ravak

A tökéletes fürdőszobához tökéletes bútor is jár.Apró helyiségben is nagy csodát, tökéletes fürdőszobát alkothatsz!