Energetizáló fürdőszeánszok házilag

 Kategória: blog

Az ősz végét nem mindenki szereti, ám legalább egy előnye biztosan akad: végre itt a hosszú, ráérős, kényeztető zuhanyok és kádfürdők ideje! Pezsdítsd fel tested-lelked otthon, saját fürdőszobádban!

A hideg és sötét reggelek, borongós esték beálltával értékeljük csak igazán a forró, habfürdőktől és fürdősóktól illatozó, elgémberedett tagokat ellazító, a ködös novemberben szomorkodásra hajlamos szellemet felfrissítő fürdőszeánszokat! De miért kellene egy ilyen érzéki élményért kilépned otthonod ajtaján? A házi wellness már régóta nem luxus, a RAVAK modern és aprólékosan tervezett, gyönyörű de praktikus fürdőszobáival akármikor átélheted a jól megérdemelt kényeztetést! Hoztunk néhány rituálét kedvcsinálónak!

Habos-olajos relaxáló fürdő

Kezdjük azonnal magával a tökéletes kikapcsolódással! Ki tud jobbat egy zavartalan, csendes, lusta kádfürdőnél, amikor egy bő órára csak a tiéd a fürdőszoba? Merülj el a habokban, nyújtózz el aszimmetrikus, a test vonalait lágyan követő Rosa II kádadban, miközben kedvenc filmzenéd szól a háttérben! Mivel a fürdőtér szemfülesen átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet extra hosszú felületen élvezheted.

A beépített ülőkét – amit alapesetben zuhanyzáshoz alakítottak ki a formatervezők – most használd tálcának: egy illatos gyertya, egy pohár finom bor vagy friss, egészségtől kicsattanó gyümölcsturmix, pár falat csokoládé csodákat tesz fáradt idegeiddel. Már csak egy kis testradír és a bőrt bársonyossá varázsoló olaj hiányzik, hogy igazi hedonista szeánsszá emeld a kellemes perceket.

Vérkeringést frissítő zuhanykezelés

Ne aggódj, szó sincs orvosi eljárásokról! Itt most csak a kényelem, a lazítás, a felfrissülés körül forog minden. Ha van egy szabad félórád, szakíts a gyors zuhanyok rutinjával: használd ki a Supernova zuhanykabin tágas terét, tökéletesen záródó ajtajait, és a RAVAK zuhanyülőkék biztosította lehetőségeket. Váltott, azaz pár percig meleg, majd néhány pillanatig hideg vízzel pezsdítsd fel vér- és nyirokkeringésedet, ébreszd fel az őszi hidegben amúgy is megviselt bőrödet! Hagyd, hogy a vízsugarak alatt csak úgy száguldozzon ereidben a vér, és élvezd, ahogy egyre jobban érzed magad!

Végül, a tökéletesen biztonságos, csúszásmentes ülőkén helyet foglalva dörzsöld át lábaidat és karjaidat egy jó erős radírral vagy luffa szivaccsal, hogy az elhalt hámsejtektől is megszabadulj. Utolsó simításként használd kedvenc testápolódat, és fogyassz el egy csésze zöldteát. Ugye, mennyivel frissebb vagy, mint 30 perccel ezelőtt?

A tökéletes, otthoni masszázs

Fáradt, lemerevedett vállaidat, derekadat semmi sem dögönyözi át olyan alaposan, mint a RAVAK hidromasszázs paneljei! Válaszd bármelyiket a Jet Glass, a Jet Inox vagy a Jet pure modellek közül, az eredménnyel garantáltan megleszel elégedve. A panelek minden földi jóval fel vannak szerelve: több fúvóka zóna, kézi és esőztető zuhanyfejek várnak rád, a termosztátos csapteleppel pedig egyetlen mozdulattal kedved szerint állíthatod a kellemesen masszírozó vízsugarak hőmérsékletét.

A testradír és a különféle zuhanyzó olajak tökéletesen passzolnak ehhez a szeánszhoz is, készítsd be őket a zuhanykabinba, és ne spórolj velük! Ha ránk hallgatsz, egy kényeztető, tápláló hajmosást szintén megejtesz: a messzinek tűnő nyár hibátlan illúzióját kelti majd életre az esőztető zuhanyfej lágy, érzéki zuhataga. Kellemes töltődést, lazítást kívánunk!

ravak
Author: ravak

Apró helyiségben is nagy csodát, tökéletes fürdőszobát alkothatsz!Éljen a fürdőszoba felújítás! Segítünk a tervezéssel, hogy ne saját károdon kelljen tanulnod!