Így rendezd be fürdőszobádat, ha levesznek a lábadról a luxus hotelek megoldásai

 Kategória: blog

A Ritz-Carlton Szállodák ihlette design

Amikor nyaralni megyünk, vagy elutazunk egy hosszú hétvégére, akkor szeretnénk magunkat megajándékozni egy kis luxussal, kiszakadni a szürke hétköznapokból és élvezni az életet. Tudják ezt a szállodatulajdonosok is, ezért színpompás, luxus enteriőröket hoznak létre, hogy vendégeik pontosan azt kapják, amire vágynak: kényelmet, fényűzést és csillogást.

A nagy szállodaláncok különös hangsúlyt fektetnek a fürdőszobák kialakítására, hiszen a vendégek gyakorta relaxálnak a kellemes környezetben elhelyezkedő kádban, zuhanyoznak hosszan és jólesően, valamint élvezik a fürdőszoba pompás kialakítását.

Azonban nem csak akkor gyönyörködhetünk a pazar fürdőszobák látványában, amikor elhagyjuk otthonunkat, hanem kialakíthatjuk saját fürdőszobánkat is az ötcsillagos szállodák fürdőhelyiségeinek mintájára.

Most megmutatjuk, hogy mire ügyelj, ha szeretnéd becsempészni otthonodba a Ritz-Carlton Szállodák mesés fürdőszobáinak hangulatát.

Te is becsempészheted otthonodba a Ritz-Carlton Szállodák mesés fürdőszobáinak hangulatát!Kép forrása: https://azbigmedia.com/wp-content/uploads/2018/02/RCPV_Villa-3F-Master-Bath.jpg

Néhány apró trükk segítségével te is megidézheted Ritz-Carlton fürdőszobák pazar légkörét.Kép forrása: https://www.booking.com/hotel/de/the-ritz-carlton.en-gb.html

A Ritz-Carlton fürdőszobák nem spóroltak a hellyel, ha igazán szeretnénk megragadni a luxus szállodák hangulatát, akkor – ha tehetjük –, alakítsuk fürdőszobánkat nagy alapterületűre, amelyben szellősen elfér a berendezés. Ha kisebb fürdőszobával rendelkezünk, akkor sem kell elszomorodnunk, hiszen néhány apró trükk segítségével megidézhető a pazar légkör.

Keressünk nem mindennapi megoldásokat: egy térben álló kád, fényes, álló csapteleppel, pultra ültethető design mosdóval már önmagában pazar látványt nyújt. Ha a helyiség mérete megengedi, építsünk be nagy összefüggő üvegfelülettel rendelkező zuhanykabint, amely amellett, hogy kényelmes, növeli a tér különleges hatását.

Ha fürdőszobád mérete megengedi, építs be nagy összefüggő üvegfelülettel rendelkező zuhanykabint.A kép forrása: https://theblondeabroad.com/ultimate-suite-experience-at-the-ritz-carlton-budapest/

A burkolatok tekintetében a Ritz-Carlton Szállodák a márvány mintázattal rendelkező, nagyméretű csempelapokat preferálják.A kép forrása: https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/europe/budapest/rooms-suites/ritz-carlton-suite

A burkolatok tekintetében a Ritz-Carlton Szállodák a márvány mintázattal rendelkező, nagyméretű csempelapokat preferálják. Ez nem véletlen, hiszen a magasfényű, erőt sugárzó márványlapok egyszerre modern és klasszikus hatásukkal minden korosztály és stílus kedvelői számára magasztos eleganciát biztosítanak.

Válassz az ízlésednek megfelelő árnyalatú márvány mintás hidegburkolatot fürdőszobádba!A kép forrása: https://www.forbestravelguide.com/hotels/chengdu-china/the-ritz-carlton-chengdu

A márványnak ezer arca van, bátran válassz akár barnás, szürkés árnyalatú lapokat.A kép forrása: https://www.hospitalityonline.com/employers/260370

A márványnak azonban ezer arca van, ne ragaszkodjunk a klasszikus fehér hatású felületekhez, bátran válasszunk barnás vagy szürkés hatású változatokat, ezek ugyanúgy a luxus érzetét közvetítik, de lehetőséget nyújtanak arra, hogy saját stílusunk szerint alakíthassuk a helyiséget!

A világítás tekintetében elengedheted fantáziádat, hiszen a minimalista megközelítés éppúgy megállja a helyét, mint egy fényűző csillár.
Ne zsúfold tele a fürdőszobát, hiszen a szállodák hangulata úgy érhető el, ha rend uralkodik.

A képek forrása: https://www.booking.com/hotel/mo/the-ritz-carlton-macau.hu.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsolwFCFnRoZS1yaXR6LWNhcmx0b24tbWFjYXVIM1gDaGeIAQGYARG4ARfIAQzYAQPoAQGIAgGoAgO4ArywwfEFwAIB;sid=3f85cc4119db0ef3a3a0780011e37b6f;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&

A világítás tekintetében elengedhetjük fantáziánkat, hiszen a minimalista megközelítés éppúgy megállja a helyét, mintha egy fényűző csillárra voksolunk. A kiegészítőkkel azonban csínján bánjunk, letisztult, egyszínű törölközőket, fürdőszoba szőnyeget válasszunk. A tusfürdős flakonokat, hajszárítót és egyéb fürdőszobai eszközöket pedig pakoljuk el, ne zsúfoljuk tele velük a helyiséget, hiszen a szállodák hangulata úgy érhető el, ha otthonunkban is rend uralkodik.

Ötleteink betartásával akár mindennap a Ritz-Carlton Szállodák pazar fürdőszobáiban érezheted magad!

ravak
Author: ravak

Éljen a fürdőszoba felújítás! Segítünk a tervezéssel, hogy ne saját károdon kelljen tanulnod!Lerántjuk a leplet a 2020-as fürdőszoba trendekről! Amennyiben éppen új fürdőszobádat tervezgeted, érdemes tájékozódnod az idei év legstílusabb megoldásairól!