Inspiráló fürdőszobák 8 négyzetméter alatt

 Kategória: blog

Rendületlenül hiszünk abban, hogy apró helyiségben is nagy csodát tehetsz, ha alaposan tervezel, és ügyesen, ötletesen válogatod össze fürdőszobád szanitereit, bútorait. Adunk pár kezdő inspirációt!

Tudjuk, hogy a hatalmas tereknél, plafonig érő ablakoknál és tengerparti kilátásoknál szebb nincs, ha fürdőszoba-paraméterekről beszélünk, de sajnos a valóság néha kevésbé drámai. De ne csüggedj, ha aprócska helyiségből kell kihoznod a legjobbat! Van megoldás, és nem is kell megfeszülnöd – mutatunk néhány frappáns tippet, tarts velünk!

Ha megtetszett egy vagy több ötletünk, láss hozzá a méretarányos tervezésnek! Online letölthető fürdőszobatervezőnk segítségével pontosan, centiméterre felvázolhatod elképzeléseidet, és kikalkulálhatod a tökéletes megoldást.

Kád és zuhany egyben, a helytakarékosság jegyében

Az első, és talán legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod, hogy kádat vagy zuhanyzót szeretnél. Vagy nem hiszel a kompromisszumokban, és minkettőhöz ragaszkodsz – ráadásul kis helyen. Ugyanis ez is lehetséges!

A RAVAK Sabina zuhanytálcája tökéletes és kompakt megoldást kínál: negyedköríves formájának köszönhetően kiválóan illeszthető a sarokba. Csupán 90 centis oldalhosszával, ám 27 centis mélységével egy kényelmes, ülőkés, akril minikádat kapsz fürdőszobádba, amely ideális gyerekek vagy idősebb hozzátartozók fürdetéséhez, valamint kényelmesen ráérős zuhanyzásokhoz is kiváló.

A RAVAK Sabina zuhanytálca tökéletes helytakarékos megoldás kis fürdőszobákba.

Szűk helyekre tervezett koncepciók

Kisebb terek esetén kiemelten fontos az összhang: ha a berendezés és a szaniterek is harmonizálnak egymással, a környezet hangulata letisztult, barátságos hatást kelt. Ahhoz, hogy ne csak stílusos, de élhető is legyen a fürdőszoba, elegendő helyet kell hagynod a kádból vagy zuhanyból való kilépéshez, a fiókok kényelmes nyitásához, fogmosáshoz, a WC használatához.

A RAVAK kompakt specialistáit, a klasszikus formákkal hódító, ötletes Be Happy II és a tekintetet csodás domborulatokkal vonzó, játékos Avocado koncepciókat Neked találták ki! A családba tartozó termékek széles választéka könnyedén variálható, így minden alaprajzra megfelelő kialakítást tudsz tervezni velük. A helytakarékos, de meglepően kényelmes Avocado kád fölé belógó, aszimmetrikus mosdókagyló kiválasztásával már félig nyert ügyed van – fürdőszobád nagyrésze szabad még, pedig a legfontosabb berendezéseket már el is helyezted.

Az Avocado koncepció játékos és praktikus megoldás a kisméretű fürdőszobákhoz.

Tárolás rafináltan

Nagyobb terekben könnyebben elférnek az itt-ott elől hagyott játékok, fiókokból kilógó tisztítóeszközök, de a kis fürdőszobák szinte azonnal rendetlennek, zsúfoltnak hatnak, ha valami nincs a helyén.

Válassz keskeny, magas, vagyis a teret nyújtó szekrényt – ha ránk hallgatsz, fényes felületű modellt keresel, mint például a RAVAK 10°, Formy vagy Clear családjainak tagjai –, és a lehető legnagyobb befogadókapacitással bíró mosdó alatti tárolót! Ezekbe, illetve az alapos mérnöki tervezéssel a legoptimálisabbra alakított belső rendezőikbe minden felszerelést, kiegészítőt, tisztítószert, fürdőszobai kisgépet kényelmesen elpakolhatsz, ráadásul térveszteség nélkül.

A tökéletes fürdőszobabútor nem szűkíti le a teret, de mindent elnyel.

WC, mint a fürdő dísze

Furcsán hangzik? Pedig annyira nem ördögtől való! Ha van rá lehetőség, azt szoktuk javasolni, a WC és bidé kerüljön külön helyiségbe, de ha erre nincs mód, akkor sem kell „eldugni” a csészét! Nézz szét a RAVAK széles szaniter kerámia választékában: csupa formatervezési bravúrt fogsz találni! A minőségi alapanyagokból készült, a modern dizájn stílusjegyeivel büszkélkedő modellek illeszkednek minden koncepcióhoz, stílushoz, megfelelnek a legszokatlanabb elképzeléseknek is.

A falra szerelhető, szinte lebegő hatást keltő csészék könnyedséget sugallnak, a csillogó, fényüket évekig megőrző felületek pedig növelik a térhatást.

chrome

ravak
Author: ravak

A RAVAK inspiráló fürdőszoba megoldásival elkerülheted a tipikus hibákat felújításkor.November a kényeztetés ideje – élvezd ki otthon saját spa szentélyedet!