Kis vagy nagy fürdőszoba? Ezekkel a szaniterekkel nincs előtted akadály!

 Kategória: blog

A fürdőszoba felújítása vagy tervezése során a fürdő alapterülete bizonyos mértékig meghatározza, milyen megoldásokkal kalkulálhatsz. A jó hír, hogy a változatos szaniterkínálat kis fürdőszobában is nagy lehetőségeket tartogat a számodra!

Elmúltak azok az idők, amikor a kis fürdőszoba egyet jelentett a kényelmetlen vagy nem esztétikus szaniterek fürdőszobai kompromisszumával. A modern igényekre olyan koncepciók adnak választ, amelyek megállják a helyüket bármilyen alapterületen.

Ezúttal azokat mutatjuk be neked, amelyekkel kis vagy nagy méretű fürdőszobád egyaránt szerethető és stílusos lehet, és amelyekkel egységes összképet alakíthatsz ki akkor is, ha több, különböző méretű fürdővel, akár WC helyiséggel is rendelkezel.

Chrome – A magyar piac legösszehangoltabb fürdőszoba-kollekciója

Stílus és hatékonyság, közel ötven (!) összehangolt szaniterrel.

A Chrome koncepció letisztult és praktikus. A modern, mégis elegáns fürdőszobai összkép szerelmeseinek készült. Megtalálod termékei között az ideális szanitert akkor is, ha a kerámiát részesíted előnyben, de abban az esetben is, ha az öntött műmárvány áll hozzád közelebb. Az egységes stílusról a koncepcióra jellemző ovális, fényes, krómozott elemek gondoskodnak, amelyek valamennyi szaniteren megtalálhatók, még az olyan apró kiegészítőkön is mint a szappantartó vagy -adagoló. A koncepció univerzális kialakítása mindemellett azt is lehetővé teszi, hogy más stílusú szaniterrel is kombináld az egyes darabokat. Érdemes azonban a koncepcióból válogatnod, hiszen a végeredmény így garantáltan csereszabatos lesz.

Megoldás még a mellékhelyiségbe is!

A Chrome koncepció kellemes forma-és stílusjegyeken túlmutató előnye az, hogy bármilyen alapterületű fürdőszobába alkalmas. Remekül berendezheted szanitereivel a nagy méretű fürdőszobádat, hiszen a fenti képen látható módon segít jól tagolni és meghitté varázsolni a nagyobb teret is. A szaniterek méretválasztéka emellett gondoskodik róla, hogy kis fürdőszobád is jól felszerelt legyen, illetve ne keltsen zsúfolt összhatást. Ezzel a koncepcióval még a különálló mellékhelyiséget is elláthatod nem csak WC-vel, hanem apró kézmosóval is.

Klasszikus vonalak, amelyekben nem fogsz csalódni – Classic

A klasszikus sosem megy ki a divatból!

Ha időtálló szanitereket keresel, amelyek klasszikus vonalvezetésükkel a hagyományos fürdőszobai stílust ötvözik kiváló minőséggel, akkor érdemes a Classic fürdőszoba-koncepcióból válogatnod. A szögletes fürdőkád a hozzáillő kádparavánnal, mosdóval és fürdőszobabútorral a józan egyszerűséget testesíti meg.

A Classic kád finom pereme semmivel sem vesz el több helyet a fürdőtérből, mint amennyi szükséges, így biztosítva maximális teret a fürdéshez. Kádparavánnal kiegészítve a zuhanyzáshoz is remek választás. A mosdók is praktikus szemléletet és a nagy méretválasztékot szem előtt tartva készültek.

Minden igényt kielégítő méretválaszték

A legkisebb méret ideális a WC helyiségbe, a 60-80 cm szélességű darabok pedig megfelelőek a legtöbb kicsi vagy átlagos méretű fürdőszobába. A mosdótér kényelmes alakján túl a 80 cm-es modell egyenes és tágas rakodófelületet kínál, amely remek helykihasználást tesz lehetővé. A tervezők mindezek mellett gondoltak a nagyobb családokra is, így duplamosdóval is kiegészítették a kínálatot, hogy elejét vehesd a fürdőszoba előtti sorbanállásnak.

A fürdőszobabútorok (mosdó alatti szekrény, faliszekrény és tükrök) is idomultak a különböző méretváltozatokhoz, így könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelő darabot.

Rosa – Okos és szép megoldások bármilyen fürdőszobába

Rend és Rosa a lelke mindennek!

A Rosa fürdőszoba-koncepcióval nem csak szépen, hanem okosan rendezheted be a fürdődet, miközben egy kis aszimmetriát csempészel a hagyományos megjelenésbe. A kollekció alapját ugyanis az aszimmetrikus, háromféle méretben (140/150/160 x 105 cm) elérhető, Rosa sarokkád képezi.


Van Rosa tövis nélkül – és többféle formában, méretben…

Egészítsd ki a kádat kádparavánnal és add át magad a zuhanyzás relaxáló élményének! A kifogástalan egység érdekében válassz a fürdőszobádba más Rosa szanitert is: három típusú, izgalmas mosdóterű mosdót, amelyet kiegészíthetsz szögletes és íves mosdó alatti szekrényekkel is, valamint különleges formájú fürdőszobai tükrökkel is. A fali szekrényekből is válaszhatsz két kialakítás közül: találd meg a saját kedvencedet és a számodra ideális méretet!

Ha egyszerre szeretnél praktikus és játékosan íves, vidám hangulatú fürdőszobát, akkor a Rosa olyan megoldás lehet, amelyet később sem fogsz megbánni. A koncepció darabjai ugyanis a piac legnépszerűbb és egyben leggyakrabban utánzott termékei közé tartoznak. Válaszd az eredetit és élvezd a kellemes fürdőszoba perceket hosszú éveken át!

Ha ihletet merítettél a fürdőszobatervezéshez, ne felejtsd el letölteni az ingyenes tervezőt, amellyel több kivágható, méretarányos szanitert is kipróbálhatsz a felrajzolt fürdőszoba alaprajzodon. Vágd ki, majd vágj bele, ez tetszeni fog!

ravak
Author: ravak

Az ideális fürdőszoba megtervezéséhez legalább 5 szempontot vegyél figyelembe!Ismerd meg 2018 legnépszerűbb kádjait és zuhanyzóit a vásárlók választása alapján!