Személyre szabott zuhanykabin választási kisokos

 Kategória: blog

A fürdőszobába tervezett szaniterek esetén az egyik legfontosabb teendő a megfelelő zuhanykabin kiválasztása. De vajon mi a helyzet, ha a fürdő egyedi paraméterekkel rendelkezik és a standard zuhanykabinok nem nyújtanak megoldást?

Az ideális zuhanykabin kiválasztásához több tényezőt érdemes megfontolni. Tervezni kell az alapterület és gyakran a belmagasság egyedi jellemzőivel, a vízvezetékek helyzetével, valamint át kell gondolni a szaniter fontos specifikumait, a zuhanyzási szokásokat, majd ezeknek megfelelően ügyelni kell a minőség mellett a zuhanyzó stílusára is. A paletta színes, a szempontrendszer összetett, azonban mindig van megoldás, még a legegyedibb helyzetben is: például a Walk-In zuhanykabin segítségével.

A Walk-In zuhanykabinok teljesen egyedi méretezéssel is rendelhetők.

4 ok, amiért jó döntés a Walk-In zuhanykabin

A Walk-In zuhanykabinok évek óta népszerű szaniterek, hiszen prémium minőségű alapanyagaik, letisztult formatervezésük és testreszabható megoldásaik hosszú távon szavatolják a zuhanyzás élményét. Ideális választás a te fürdőszobádba is, ha:

1. Egyedi méretű zuhanykabinra van szükséged

A Walk-In kabinok számos értékes tulajdonsága közül az egyik legfontosabb, hogy a standard méretarányokon kívül eleget tesz a legegyedibb kéréseknek is, hiszen az utolsó milliméterig testreszabható. A zuhanykabin egyedi méretre gyártása az üvegfalak kombinálásával érhető el, miközben stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják. Ezek képezik alapját az esztétikus és rendkívül megbízható konstrukciónak, amely többek között kiválóan alkalmazható tetőtéri fürdőszobában is.

2. Zuhanytálca nélküli szanitert keresel

Az említett biztonsági üvegfalak kifinomult eleganciája légiességet kölcsönöz a zuhanykabinnak, miközben megteremti a lehetőségét, hogy élvezhesd a gondosan kiválasztott burkolat szépségét. Mivel a Walk-In zuhanytálca nélküli modell, beépített zuhanyfolyókát vagy padlóösszefolyót ajánlunk hozzá, amely kiemeli a kerámiaburkolat szépségét és szabad teret ad az egyedi alapterület megtervezésében is. Így akár két személy számára kényelmes zuhanyzót is kialakíthatsz. A tágas térnek köszönhetően lehetőséged nyílik hidromasszázs panel vagy akár egy komfortos zuhanyülőke beszerelésére is. Kész is az otthoni wellness részleg!

3. Minimalista és látványos zuhanyzót szeretnél

A modern trendeknek megfelelően a Walk-In minimalista kialakítása elegáns összhatást kölcsönöz a fürdőszobának. Lehetővé teszi, hogy a masszív, mégis könnyed hatást keltő, 8 mm-es biztonsági üvegfalak és merevítők látványos egészt alkossanak. A stabilitásról a kiváló minőségű krómhatású vagy a fekete illesztési profilok gondoskodnak a merevítő rudak segítségével.

A Walk-In Corner zuhanyzó fekete profillal is elérhető.

4. Hosszú távra szóló megoldást keresel

A zuhanyvásárlást komoly tervezés előzi meg, amely során fény derül az egyik legfontosabb szempontra: a megbízható működésre és tartósságra. Ezért fontos olyan modellt választani, mely hosszú távon garanciális valamint olyan technikai megoldásokkal rendelkezik, amelyek strapabíróvá teszik. Érdemes megfigyelni a felületkezeléseket, például vízkövesedés ellen, amelyről a RAVAK zuhanykabinok esetén a RAVAK által szabadalmasított AntiCalc® védőrétege gondoskodik. Kardinális kérdés az ajtómechanizmus is, mert egy akadozó zuhanyajtónál kevés bosszantóbb dolog van a fürdőben. A Walk-In esetén ez sem lehet probléma, hiszen a modell nem rendelkezik zuhanyajtóval.

Ha tehát bizonytalan vagy vásárlás előtt, gondold végig a fenti szempontokat és érveket, vesd össze az elképzeléseiddel; ha megtaláltad az igazit, tudni fogod, hogy különös igények esetén sem kell feltétlenül kompromisszumot kötnöd!

ravak
Author: ravak

Olvasd el cikkünket, mert segítünk megtalálni fürdőszobádba a megfelelő csaptelepeket!Találd meg álmaid kádját! 5 szempontra van tőled!