Te már láttad őket? Ez volt a 4 legnépszerűbb kád és zuhanykabin 2018-ban!

 Kategória: blog

Téged is meglegyintett már idén az új lakberendezési lehetőségek és kihívások szele? Ha fürdőszobafelújítást tervezgetsz, érdemes elkapni ezt a lendületet és hozzálátni az ötletek begyűjtéséhez. Meg is mutatjuk 2018 legnépszerűbb RAVAK kádjait és zuhanykabinjait, amelyeket a legtöbben szereztek be az óévben. Neked melyik a kedvenced? 

Kíváncsi vagy a hivatalos rangsorra? Ha követed bejegyzéseinket, nem csak a legnépszerűbb kád és zuhanykabin termékcsaládokat ismerheted meg, hanem legközelebb a mosdók és csaptelepek kapcsán is felfedjük a közönségkedvenceket. Na de lássuk először a kádakat és zuhanykabinokat!

4. A Chrome zuhanykabin és Rosa II kád

A népszerűségi rangsor negyedik helyét zuhanykabin kategóriában a Chrome, kád kategóriában a Rosa II nyerte meg. Mindkettő kifinomult, könnyed vonalvezetésű darab, egyben praktikus és kényelmes kialakítású szaniter.

A Chrome zuhanykabin – amelyről bővebben itt tudhatsz meg többet – az azonos nevű, közel 50 (!) darabból álló fürdőszoba-koncepció méltán közkedvelt darabja. A zuhanykabin termékcsalád magán viseli a kollekció stílusjegyeit: az ovális, krómozott elemek összecsengenek a többi szaniter formai jellegzetességeivel. A zuhanyzó aprólékos kidolgozottsága minden részletében megmutatkozik: rugalmas merevítői lehetőé teszik, hogy igazodjon a fal esetleges egyenetlenségeihez. A zuhanyajtók emellett tökéletes vízzárást biztosítanak, ráadásul mivel a lengőajtók kifelé és befelé is nyithatók, zuhanyzás után a víz nem a padlóra, hanem a zuhanytálcába csöpög. Ha kisgyermek is használja a fürdőszobát, így nem fog elcsúszni a padlón!

A Rosa II kád igazi modern vonalakkal frissített, alaposan átgondolt kialakítású fürdőkád, a Rosa koncepció büszkesége. A különleges formához illeszkedő előlap lehetővé teszi a fürdőkádhoz való könnyebb hozzáférést, míg a szaniter magában hordozza a kényelmes fürdés és kádparavánnal kiegészítve a zuhanyzás ígéretét is. Mind a praktikus kartámasz, mind a zuhanyzó részen kialakított, széles, lapos fenékzet, valamint az integrált ülőke is gondoskodik róla, hogy élmény legyen a tisztálkodás. A kád legnagyobb előnye, hogy akár állva is zuhanyozhatsz benne, hiszen a válladdal egy szintben lévő, felső tér akár 100 cm szélességű is lehet.

3. A Pivot zuhanyzó és a Formy kádak

Az igazi szépség az egyszerűségben rejlik. Igaz ez a harmadik helyen álló Pivot zuhanyzó és Formy kádak esetén is. Modern vonalak, látványos formavilág, karakteres szaniterek. Ismerd meg őket!


A Pivot zuhanykabin esetén – tekintsd meg itt a termékcsalád modelljeit – is a letisztult vonalak, a látványos design került a középpontba. A minimális számú fém profil megoldás remekül engedi érvényesülni a nagy, biztonságiüveg-felületeket, amelyek láttatni engedik a fürdő csempeborítását. A Pivot zuhanykabinok nem csak szépek, hanem praktikusak is: az egyszerű, pántos ajtónyitási kialakítás gondoskodik a hosszú távon is zavartalan működésről, míg a toldóprofiloknak köszönhetően a zuhanykabin alakítható a fürdőd egyedi méreteihez.

A Formy kádak többszörösen díjazott, nemzetközi elismerésnek örvendő szaniterek, amelyek önmagukban is eredeti hangulatot kölcsönöznek a fürdőnek. Közös nevezőjük többek között, hogy elő-és oldallapjaik egyénivé varázsolhatók bútorlappal, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével. Azonban némi formatervezési különbség mégis akad közöttük: tudj meg többet a Formy 01 és a Formy 02 koncepcióról, ha igazi fürdőszoba- és stílusínyencnek tartod magad! Készülj, mert modern, ám ízléses játékossággal bolondított megoldásokra számíthatsz.

2. A Blix zuhanykabin és a Classic kád

Mielőtt a 2018-as év legnépszerűbb szanitereihez érünk, élvezzük ki az ezüstérmes páros esztétikus, vonzó megoldásait: következhet a Blix zuhanyzó és a Classic kád?

Ismered azt az elsöprő érzést, amikor rátekintesz és rögtön tudod, hogy még dolgotok lesz egymással? Ez szerelem első Blixre! 🙂 Időtálló zuhany konstrukcióról van szó, amely a magas minőséget ötvözi az elérhető árral. Ezt a termékcsaládot is sokoladú megoldások jellemzik: találsz közöttük negyedköríves, szögletes, fix falú, illetve egy-, de akár kétszemélyes kialakítású modelleket is. A csúszkarendszere megbízható és csöndes, a SilentRun mechanizmusnak köszönhetően sosem akadozik. A zajmentes működés mellett a könnyű tisztíthatóság is garantált, hiszen az ajtószárny enyhe nyomásra akár ki is billenthető, így nem kell nehezen tisztítható zugokkal bajlódnod.

A Classic kád a nevéhez hűen letisztult, klasszikus és univerzális formavilágot garantál, amely bármilyen fürdőszobában megállja a helyét. A keskeny szegélyek és a lejtős oldalfal a kád méreteihez viszonyítva szokatlanul nagy és mély belső teret kínál, még a rövidített hosszússágú minikád esetében is. A lapos kádfenék a kád méretétől függetlenül kényelmes fürdést és kádparavánnal kiegészítve biztonságos zuhanyozást tesz lehetővé még a legkisebb fürdőszobában is.

1. A Supernova zuhanycsalád és Vanda II kád

Eljött az idő, hogy bemutassuk a 2018-as vásárlói döntések alapján legközkedveltebb szanitereket: első helyezettként prezentáljuk neked a Supernova zuhanykabin konstrukciókat és kád kategóriában a Vanda II-t!


A számos sokoldalú konstrukciót felvonultató Supernova zuhany termékcsaládot extrém gyakori használat mellett is megbízhatóság, csöndes és hibátlan ajtóműködés, örökéletű keretszerkezet jellemzi. A zuhanyajtókat 1.000.000 (!) nyitásra és zárásra tesztelték, akadásmentes működésük az AntiBlock rendszernek köszönhetően garantált. A megbízható műszaki megoldásra ráadásul 10 év garancia érhető el! A magyar piac egyik legkedveltebb zuhanykabin családja mellett tehát teljes magabiztossággal teheted le a voksodat 2019-ben is: valóban elnyűhetetlen szaniterek!

A Vanda II kád szintén megérdemli az első helyet a népszerűségi rangsorban: háromféle méret, mindkét oldalon komfortos kartámaszok, kifogástalan kialakítású belső tér jellemzi, amely lehetővé teszi a hosszú, kényelmes fürdőzést, akár a kádban olvasást is. A kád előnye, hogy egyszerűen kiegészíthető a megfelelő kádparavánnal, így egy szaniterben ötvözhető a fürdőzés és a zuhanyzás is. Talán ez a kád lesz a családok kedvence 2019-ben is? Ha felkeltette érdeklődésedet, kattints ide és vedd szemügyre közelebbről is!

Ha kedvet kaptál megtalálni a számodra leginspirálóbb szanitereket, amelyek minden fürdőszoba percet kellemes élménnyé változtatnak, akkor ne fogd vissza kreatív energiáidat: állj neki a tervezésnek a fürdőszobatervezővel, amellyel szemléletesen és precízen tervezhetsz fürdőszobád egyedi alapterületéhez igazodva, akár többféle ötletet is megjelenítve. Ne felejtsd el megosztani velünk itt! 😉 Sok sikert kívánunk!

ravak
Author: ravak

Íme 3 fürdőszoba-koncepció, mely megoldás bármilyen alapterületen, sőt a mellékhelyiségbe is!Bemutatjuk azt a 3 legfontosabb lépést, amely álmaid fürdőszobájának megtervezéséhez vezet!