2020 fürdőszoba trendek, avagy fényűző megoldások mindenekelőtt

 Kategória: blog

Ha éppen új fürdőszobádat tervezgeted, akkor érdemes tájékozódnod az idei év legizgalmas trendjeiről, hiszek ezek alkalmazásával pikk-pakk stílusos fürdőszobát teremthetsz, melyet még legkritusabb vendégeid is megirigyelnek majd. Olvass tovább és inspirálódj velünk, mutatjuk a 2020-as fürdőszoba trendeket!

Az örök klasszikus márvány minta

A márvány minta meghitt eleganciát sugároz, talán ez az oka, hogy nem múlik népszerűsége, sőt idén újból felkapottá válik. Ne szorítkozzunk azonban a márvány csempékre, hiszen manapság akár már 100%-ban vízálló tapétán is visszaköszönhetnek a valódi márványra hajazó motívumok.

A márvány minta meghitt eleganciát sugároz, talán ez az oka, hogy nem múlik népszerűsége.Kép forrása: https://www.digsdigs.com/48-luxurious-marble-bathroom-designs/

Fókuszban a mészkő és travertínó

A márvány töretlen népszerűsége ellenére egyre inkább reflektor fénybe kerül a mészkő és a travertínó, amelyek természetes, meleg árnyalataikkal kellemes otthonos hangulatot csempésznek a fürdőszobákba. A természetesség egyre nagyobb trend a fürdőszobák esetében is, így ha ez számodra is fontos szempont, akkor nem lőhetsz mellé egy mészkőre emlékeztető csempével.

A természetesség egyre nagyobb trend a fürdőszobák esetében is.Kép forrása: https://janeledger.com.au/stonecrush-travertine-bathroom/

A sárgaréz virágkora

A sárgaréz – a márványmintához hasonlóan – eleganciát és pazar hangulatot áraszt, így a modern, fényűző fürdőszobák egyik kedvelt elemévé vált. A sárgaréz csapok, esetleg tükör keretek luxus érzetet biztosítanak a fürdőszobában.

A sárgaréz eleganciát és pazar hangulatot áraszt, így a modern, fényűző fürdőszobák egyik kedvelt elemévé vált.Kép forrása: https://mydesignchic.com/2015/02/beautiful-brass/

Hatalmas, keretes tükrök

A nagy, nem mindennapi keretekkel rendelkező tükrök idén fénykorukat élik. Amellett, hogy tágítják a teret és könnyedén szépítkezhetünk segítségükkel, még nem mindennapi hatással is felruházzák a fürdőhelyiséget. Bátran válasszunk szokatlan darabokat, akár egy képkeretnek is új funkciót adhatunk, így garantáltan egyedi és sítlusos fürdőszobát teremthetünk!

A nagy, nem mindennapi keretekkel rendelkező tükrök idén fénykorukat élik, a fürdőszobában is.Kép forrása: https://www.essentialsinside.com/blog/30-cool-ideas-to-use-big-mirrors-in-your-bathroom/

Modern fekete kádak

A tavalyi évben kezdett felfelé ívelni a fekete kádak népszerűsége, idén azonban egyértelműen a legtrendibb produktumok közé sorolhatóak. A fekete szín szokatlan a fürdőszobában, főleg, ha kádról van szó – egyszerre modern, meghökkentő és különleges! Tökéletesen funkcionál központi elemként például egy minimál stílusú fürdőszobában, de bármely más lakberendezési irányzattal is kitűnő összhangot alkot.

Modern fekete kádat minden fürdőszobába!Kép forrása: https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=160130

A szabadon álló kádak térhódítása

Mi sem izgalmasabb egy szabadon álló kádnál, gondoljunk csak a klasszikus oroszlánlábakkal rendelkező típusra vagy egy letisztult, íves vonalvezetésű variációra, de nem mehetünk el szó nélkül a karatkeres szögeletes formavilág mellett sem. Ha szabadon álló kádat választasz fürdőszobádba, akkor kedvenc pihentető elfoglaltságaid között minden bizonnyal ott fog szerepelni a hosszas esti habfürdőzés. Szinte megsem lepődünk, hogy a szabadon álló kádak bekerültek a 2020-as fürdőszoba trendek közé… Ugye te sem?

A szabadon álló kádak 2020-ban is népszerűek, válaszd ki te is kedvencedet!Kép forrása: https://www.thespruce.com/black-bathroom-ideas-4153014

Különleges, mintás csempék

Idén rendkívül trendinek számítanak – a megszokott négyszög vagy téglalap alakú csempék helyett – a hatszög és a kagyló formájú csempetípusok. Plusz pont, ha különleges, színes, designos darabok mellet tesszük le voksunkat, melyek nem mindennapi vizuális élményt nyújtanak.

Idén rendkívül trendinek számítanak a hatszög és a kagyló formájú csempetípusok.Kép forrása: https://www.tiles.ie/style/victorian-tiles

Bízunk benne, hogy a 2020-as fürdőszoba trendek között Te is találtál olyat, amely elnyerte tetszésedet és egyértelműen alkalmazni fogod leendő fürdőszobádban!

ravak
Author: ravak

Most megmutatjuk, hogyan alakíthatod ki saját fürdőszobádat az ötcsillagos szállodák fürdőszobáinak mintájára.Ma már nem kell a rideg hatású csempéhez ragaszkodnunk a fürdőszobában sem, hiszen rengeteg gyártó forgalmaz kifejezetten fürdőszobába való festéket. A következőkben különböző stílusú festett fürdőszobákat mutatunk és tippeket adunk, hogyan érheted el a kívánt hatást.