Bemutatjuk az év 3 legstílusosabb fürdőszobabútor koncepcióját!

 Kategória: blog

A fürdődben csak akkor jön létre igazi összhang, ha minden részlet harmóniát alkot. Ehhez pedig a szaniterekhez tökéletesen illő szekrényre és tükörre van szükséged. Ismerd meg 2019 legszebb bútorait!

A RAVAK-nál inspiráló fürdőszobákat tervezünk. Soha nem engedünk a legmagasabb minőségből, de mindig törekszünk a megújulásra. Büszkék vagyunk arra, hogy koncepcióink valóban átfogóak: a formatervezés egy-egy alapgondolata jól láthatóan, mégis esztétikusan, diszkréten vonul végig a családba tartozó elemeken, megteremtve azt az egységes hangulatot, amitől a fürdő többé válik egyszerű funkcionális helyiségnél. Egy szemet gyönyörködtető zuhanykabin, egy látványosan aszimmetrikus sarokkád mellé tehát számos bútor megoldást is kínálunk neked, hogy teljes mértékben megvalósíthasd álmaid fürdőszobáját.

Dönts bármelyik koncepció mellett, a RAVAK minőségben nem fogsz csalódni! Minden bútorunk tervezésekor a rakodófelület maximális kihasználására törekszünk, míg a hosszú élettartamot és könnyed tisztíthatóságot speciális AMT (AntiMoistureTreatment) impregnáló technológiánkkal garantáljuk. Hagyd tehát, hogy elvarázsoljunk az idei év legérzékibb koncepcióival!

Ring – horizontális vonalvezetés mesterfokon

Egy egyszerűen nagyszerű stílus, mely bárhova képes beilleszkedni: a Ring koncepció öntött márvány mosdó és szekrény-szett játékos, lendületes formái, puritán minimalizmust hirdető falitükrei hibátlan kiegészítőivé válnak minden modern fürdőszobának.

A két méretben (800 cm és 1000 cm szélességben) elérhető mosdó alatti szekrény, valamint a rafinált módon ajtaja belső felében is polcokkal ellátott, magas faliszekrény minden szervezőjét, fiókját a legnagyobb aprólékossággal terveztük, hogy a vizuális élményen túl maximális kihasználhatóságot is nyújtson. Segítségükkel átlátható rendet tarthatsz, és letisztult, gyakorlatiasan stílusos hangulatot teremthetsz fürdőszobádban.

Classic – átgondolt belső, klasszikus külső

A mindennapok kihívásainak maradéktalanul megfelelő termékcsalád kiváló ötvözete a praktikumnak és a kompakt kialakításnak: úgy gondoskodik minden tisztálkodószer és kiegészítő tárolásáról, hogy alig vesz el helyet a fürdőszobából. A Classic koncepció szekrényei ráadásul négy kifinomult színben (fehér, nyír, latte és cappuccino) érhetők el, így bátran tervezhetsz bármilyen árnyalatot a helyiségbe, nem kell lemondanod a korszerű szépségről és időtlen stílusról.

A koncepció darabjai között ráadásul a legkisebbtől a legnagyobb fürdőszobáig találsz megfelelő szekrényméretet. Helytakarékos, elsősorban WC mellé tervezett mini kézmosó, praktikus klasszikus méretű mosdó, de akár a kényelmes, fényűző dupla mosdó alá is gyönyörű modelleket tartogatunk számodra. Kívánságod szerint pedig választhatod a magas faliszekrényt is, mely két üvegpolccal és a felső részben elhelyezett fiókkal minden tárolási gondodat megoldja. Négy színben választható oldallapjai és fényes fehér ajtajai játékos könnyedséget teremtenek fürdőszobádban – a 700 cm vagy 800 cm széles, beépített világítással ellátott Classic tükrökkel pedig a jól megérdemelt fényárban úszik majd klasszikus, mégis modern összeállításod.

Natural – végtelen lehetőségek a színtiszta elegancia nevében

Garantáltan páratlan fürdőszobát varázsolhatsz magadnak a Natural koncepció számos megoldásával! A falra szerelhető tárolók, valamint a több méretváltozatban elérhető szekrények egyedi kombinációk végtelen sorát teszik lehetővé, így biztos lehetsz benne, hogy egyetlen vendégség alkalmával sem lépsz majd be saját fürdőd kiköpött másába.

Szögletes formák, sima, minimalista felületek, hibátlan arányok, csillogó – és nem mellesleg könnyedén tisztítható – pultok, ajtók, tárolók széles választékáról beszélünk tehát. A szimpla és dupla mosdókagyló alá illő szekrények, a falra szerelhető nyitott és zárt oszlopok összhatását a beépített LED világítással ellátott tükör koronázza meg. A Natural család természetessége valóban megkapó!

Ha megragadtak Téged ötleteink, tarts velünk a mindennapokban, és kövess minket Facebook és Instagram oldalainkon!

ravak
Author: ravak

Az egyik legjobb döntés, ha a WC mellé bidét is teszünk a fürdőbe.A RAVAK inspiráló fürdőszoba megoldásival elkerülheted a tipikus hibákat felújításkor.